K některým otázkám zániku práva společného nájmu bytu manželů po rozvodu jejich manželství - Kurimaiová, Alena
Autorka představuje možnosti řešení zániku práva společného nájmu bytu manželů po rozvodu jejich manželství. Nejjednodušší varianta je vyměnit jejich byt za dva, popř. se o nájmu bytu dohodnout. Pokud se manželé o společném bydlení nedohodnou, řeší se situace soudně.