K možnostem využití občanů povinných civilní službou a uchazečů o zaměstnání k odstraňování následků povodní - Steinichová, Ladislava; Ševčík, Petr (2002)
Autoři vysvětlují právní úpravu využití občanů povinných civilní službou a uchazečů o zaměstnání k odstraňování následků povodní.
Keywords: civilní služba; povodně; povodňové škody; odstraňování následků katastrof; zaměstnání; civilian alternative service; floods; flood damage; disaster recovery; employment