K možnostem využití občanů povinných civilní službou a uchazečů o zaměstnání k odstraňování následků povodní - Steinichová, Ladislava
Autoři vysvětlují právní úpravu využití občanů povinných civilní službou a uchazečů o zaměstnání k odstraňování následků povodní.