K manželským a předmanželským smlouvám - Kurimaiová, Alena
Cílem tohoto článku bylo představit právní úpravu manželských smluv po novele zákona o rodině a upozornit na možnost uzavření i tzv. předmanželských smluv. Manželé mohou těmito smlouvami rozšířit nebo zúžit stanovený rozsah společného jmění manželů.