K infantilnímu pokusu o odstřel jedné epochy - Gogola, Jan, 1971-
Článek se týká zákona o protiprávnosti komunistického režimu a odporu proti němu a toho, že nelze srovnávat komunismus s nacismem, protože komunisté jednali i v rozporu s komunistickými zákony.