K dopisu Sudetoněmeckého krajanského sdružení poslancům Evropského parlamentu - Winkler, Pavel
Autor se vyjadřuje k dopisu, v němž mluvčí sudetoněmeckého krajanského sdružení žádal zrušení Benešových dekretů.