K diskusi o vstupu ČR do NATO - Eichler, Jan, 1952-
Autor se zaměřuje na nutnost dialogu s veřejností o vstupu České republiky do NATO a upozorňuje na to, že je důležité, aby veřejnost slyšela nejen pozitivní, ale i negativní argumenty.