Jsou třídy passé? - Šanderová, Jadwiga, 1950-
Autorka vychází z přístupu k analýze sociální struktury z třídního hlediska a zamýšlí se nad tím, že mnozí odborníci spojují třídy s marxismem, o kterém soudí, že je definitivně odepsán.