Jsou třídy na úsvitu jednadvacátého století definitivně pohřbené? : třídní versus anti-třídní teorie a analýza - Katrňák, Tomáš, 1973-
Autor přibližuje jednotlivé diskuse obhájců a odpůrců sociálních tříd a ukazuje jejich vyústění na počátku 21. století.