Jemen : Arabia felix na rozcestí - Raděj, Tomáš, 1980-
Autor se zabývá historickým vývojem Jemenu a politikou od počátku 90. let 20. století do začátku 21. století, se zřetelem na konflikt v Iráku a na parlamentní volby, které se v Jemenu konaly 27. dubna 2003.