Jednání o přistoupení České republiky k Evropské unii : jak úspěšně? - Witzová, Ivana
Autorka zkoumá výsledky procesu vyjednávání České republiky o vstupu do Evropské unie (1998-2002). Hledá odpovědi na otázky, jakým způsobem lze měřit úspěch nebo nezdar v přístupových jednáních, zda jsou podmínky vstupu České republiky dobře vyjednané a proč jsou výsledky vyjednávání takové, jaké jsou.