"Jedna země a dva systémy" : experiment plný paradoxů - Moore, Markéta
Autorka si všímá změn, které Hong Kongu přinesl přechod po čínskou správu. Objevují se problémy s hledáním identity obyvatel Hong Kongu, s existencí rozdílů mezi Čínou a Hong Kongem, s politickou administrativou a s ekonomikou Hong Kongu.