Je svět ohrožen iráckými chemickými a biologickými zbraněmi? - Matoušek, Jiří, 1930-2011
Autor se zabývá obviňováním bojujících stran z použití chemických zbraní. Zaměřuje se na výsledky inspekce OSN po ukončení druhé války v Perském zálivu a jaké je aktuální nebezpečí iráckých chemických a biologických zbraní.