Je možné poustět děti, u nichž je nařízená ústavní výchova na návštěvu mimo ústav? - Novotná, Věra
Autor se zamýšlí nad psychologickými a právními otázkami a dalšími úskalí pro děti, které souvisí s možností pouštět děti, u nichž byla nařízena ústavní výchova na návštěvu mimo ústav. Seznamuje čtenáře s některými případy, kdy neuvážené počínání osob odpovědných za výchovu dětí mělo neblahý vliv na psychiku a vývoj dětí.