Japonský organizovaný zločin - Nožina, Miroslav, 1962- (2000)
Článek se zaměřuje na činnost japonské kriminální organizace Jakuza.
Keywords: organizovaná kriminalita -- Japonsko; yakuza -- Japonsko; organized crime -- Japan; yakuza -- Japan