Japonsko a regionální spolupráce v Tichomoří - Tanaka, Akihiko, 1954-
Článek popisuje dosavadní vývoj regionální spolupráce v Asii-Tichomoří, hospodářskou spolupráci v této oblasti a odpovídá na otázku jaká je budoucí úloha Japonska.