Jako mávnutí motýlího křídla : možnosti malého státu ve velké politice - Robejšek, Petr, 1948-
Autor se zamýšlí nad tím, zda mají malé státy reálnou možnost zajistit svou bezpečnost a národní suverenitu v rámci regionálních a globálních smluv a jaké jsou předpoklady účinné zahraniční politiky.