Jak postupovat proti státům podporujícím terorismus? - Dolník, Adam, 1978-
Autor se soustředí na problém podpory terorismu, kterou provádějí některé státy (např. Kuba, Írán, Irák apod.), na základní možnosti boje proti těmto státům a na boj USA proti terorismu.