Jak Evropská unie bojuje proti zločinu - Gola, Petr, 1978-
Tématem článku je boj Evropské unie proti kriminalitě. Autor přibližuje evropské právní normy směřující proti kriminalitě a informuje o bujení především drogové kriminality, terorismu a finanční kriminality.