Jak dál s českou rozvojovou spoluprací? : rozvojová pomoc poskytovaná ČSSR před rokem 1989 - Jelínek, Petr, 1975-
Tématem článku je rozvojová pomoc poskytovaná zemím třetího světa Českou republikou. Autor si všímá poskytování české rozvojové pomoci v 90. letech, koncepce rozvojové pomoci z ledna 2002 a perspektiv dalšího vývoje rozvojové pomoci.