Izraelsko-turecké strategické partnerství - Souleimanov, Emil, 1978- (2001)
Autor představuje historické předpoklady a aktuální stav izraelsko-tureckého partnerství.
Keywords: mezinárodní vztahy -- Izrael; mezinárodní vztahy -- Turecko; mezinárodní smlouvy; international relations -- Israel; international relations -- Turkey; international treaties