Izrael a volby premiéra 6. února 2001 - Pojar, Miloš, 1940-2012 (2001)
Autor představuje politický vývoj v Izraeli od listopadu 1995, kdy byl zavražděn Jitzchak Rabin do premiérských voleb 6. února 2001.
Keywords: politika -- dějiny -- Izrael -- 1995-2001; politics -- history -- Israel -- 1995-2001; Izrael -- politika a vláda; Israel -- politics and government