Izrael a Palestinská území v roce 2002 a izraelské parlamentní volby 28. ledna 2003 - Čejka, Marek, 1975- (2003)
Tento text je zaměřen na politické dění a hospodářskou situaci v izraelsko-palestinském regionu od začátku roku 2002 do začátku roku 2003.
Keywords: politika -- Izrael; parlamentní volby -- Izrael -- 2003; politics -- Israel; parliamentary elections -- Israel -- 2003; Izrael -- hospodářské poměry; Palestina -- hospodářské poměry; Israel -- economic conditions; Palestine -- economic conditions; izraelsko-palestinský region