Islámský terorismus v jihovýchodní Asii - Nožina, Miroslav, 1962-
Autor přibližuje působení islámu v jihovýchodní Asii. Islamistické teroristické sítě jsou zde daleko silnější a rozvětvenější, nežli se předpokládalo.