Iránská zahraniční politika a prezident Chátamí - Gombár, Eduard, 1952-2025
Autor popisuje transformaci iránské zahraniční politiky po roce 1989, americkou politiku vůči Iránu a zahraniční politiku prezidenta Chátamího.