Intelektuálové : příběh kýče moderního věku - Hádek, Martin
Autor se zamýšlí nad pojmem kýč, nad mírem izolovaného totalitárního státu, v jehož stínu se může dít cokoli a úlohou intelektuálů v takovém státě.