Institucionální záruky veřejné kontroly médií a svobody projevu - Mrklas, Ladislav, 1973-
Autor informuje o průběhu semináře Institucionální záruky veřejné kontroly médií a svobody projevu, který byl koncipován jako pohled na nedávné události v České televizi a některé souvislosti očima odborníků, zastupujících několik společensko-vědních oborů.