Iniciativy brettonwoodských institucí k překonání propasti v ekonomické úrovni a jejich realizační pravděpodobnost. (II.) - Neustadt, Alojz, 1937-; Foltýn, Jaroslav, 1936- (2001)
Autoři si všímají nových iniciativ brettonwoodských institucí na přelomu století vedoucích k překonání ekonomické nerovnosti jednotlivých zemí.
Keywords: Světová banka; chudoba; hospodářská politika; globalizace; poverty; economic policy; globalization