Iniciativy brettonwoodských institucí k překonání propastí v ekonomické úrovni a jejich realizační pravděpodobnost. - Neustadt, Alojz, 1937-
Autoři se zaměřují na světovou chudobu jako globální problém a představují plán Skupiny Světové banky na její odstranění a jeho neúspěch.