Indočína na cestě reforem - Nožina, Miroslav, 1962- (2000)
Článek připomíná 25. výročí konce války v Indočíně a popisuje hospodářský a politický vývoj ve Vietnamu, Laosu a Kambodži.
Keywords: 20. století; zahraniční politika; ozbrojené konflikty; foreign policy; armed conflicts; Indočína; Indochina