Indické hodnoty a krize v regionu - Kostić, Svetislav, 1951-
Autor se věnuje válečným konfliktům mezi Indií a Pákistánem. Popisuje civilizační a kulturní hodnoty a tradice tohoto regionu, příchod a šíření islámu v Indii a seznamování s hodnotami západní civilizace a jejich vliv.