Ideológia Tretej cesty : Tretia cesta - radikálne nová ideológia, modifikovaná sociálnodemokratická ideológia alebo sociálny liberalismus? - Školkay, Andrej, 1965-
Autor se zabývá novou politickou ideologií evropské sociální demokracii, která bývá nazývána Třetí cestou. Tento výraz zatím ještě nemá jednoznačný význam. Záměrem tohoto článku je vnést do problematiky alespoň zčásti jasno.