Hrozí Rusku státní převrat? : zpráva o zprávě ruských politologů
Článek přibližuje závěry stati dvaceti tří významných ruských politologů nazvané V Rusku se připravuje puč oligarchů. Politologové se zabývají významem oligarchů v rozvoji ruského státu na začátku 21. století, rolí oligarchie v historii, důsledky oligarchie pro Rusko, snížením politických aktivit obyvatelstva a možností státního převratu vedeného právě oligarchy.