Hra na spiknutí : na okraj románu Umberta Eca Foucaultovo kyvadlo - Benedikt, Jan
Autor vychází z díla Umberta Eca: Foucaultovo kyvadlo, kde je mnoho pozornosti věnováno procesu, který z vykonstruovaného obrazu reality činí realitu žitou a zamýšlí se nad představou spiknutí jako univerzálního klíče k odhalení pozadí mnoha událostí.