Hongkong : druhý systém v jedné zemi - Fibrich, Marek
Autor se pokouší odpovědět na otázky, jak velká je autonomie Hongkongu, jaké je rozložení sil mezi představiteli "druhého" hongkongského a "prvního" ústředního systému "v jedné zemi" a jaký společenský a politický systém v Hongkongu funguje.