Haider : příčina, nebo důsledek - Zahradil, Jan, 1963- (2000)
Autor vyjadřuje svůj názor na vnitropolitické změny v Rakousku spojené s fenoménem Jőrg Haider.
Keywords: Haider, Jörg, -- 1950-2008; politika; radikalismus; politics; radicalism; Rakousko; Austria