Globální bezpečnost - Janda, Jaroslav, 1932-1997
Autor se zaměřuje na stanovení cílů i cesty k dosažení vzájemné politické, ekonomické a bezpečnostní integrace a závislosti, k novému mezinárodnímu právu a uspořádání světa.