Globalizace víc než módní termín? - Robejšek, Petr, 1948-
Autor se zamýšlí nad pojmem globalizace, informační společností, rozšiřováním západních hodnot a amerikanizací, decentralizací a globalizací v souvislosti s bezpečností.