Globalizace na Blízkém východě - Strnad, Tomáš, 1972-
Autor se zabývá globalizací na Blízkém východě, politickými a obchodními vztahy s Evropou a Spojenými státy americkými, vztahy mezi arabskými zeměmi a Světovou obchodní organizací.