Globalizace a role OSN - Kortusová, Pavla, 1974- (2001)
Autorka se zabývá globalizací z pohledu mezinárodních organizací a hodnotí roli OSN v globalizaci.
Keywords: Organizace spojených národů; globalizace; mezinárodní instituce a organizace; mezinárodní vztahy; globalization; international institutions and organizations; international relations