Globalizace a polycentrismus ve světové ekonomice - Foltýn, Jaroslav, 1936- (1998)
Článek představuje dvě obecné tendence vývoje soudobé světové ekonomiky, globalizaci a polycentrismus ve světové ekonomice ve vztahu k České republice.
Keywords: globalizace; světová ekonomika; globalization; world economics; Česko; Czechia