Globalizace a polycentrismus ve světové ekonomice - Foltýn, Jaroslav, 1936-
Článek představuje dvě obecné tendence vývoje soudobé světové ekonomiky, globalizaci a polycentrismus ve světové ekonomice ve vztahu k České republice.