George F. Kennan : architekt studené války - Kašík, Václav
Článek představuje odborníka na sovětskou problematiku, pracovníka ministerstva zahraničních věcí, autora článku Zdroje sovětského chování G.F. Kennana, ve kterém odhalil historické kořeny sovětského expanzionismu.