Geopolitické hrátky - Krejčí, Oskar, 1948- (1999)
Autor představuje knihu amerického politologa Zbigniewa Brzezinského: Velká šachovnice : americká nadřazenost a její geostrategické imperativy a knihu ruského politologa Alexandra G. Dugina : Základy geopolitiky : geopolitická budoucnost Ruska.
Keywords: geopolitika -- Spojené státy americké; geopolitika -- Rusko (federace); geopolitics -- United States; geopolitics -- Russia (Federation); Zbigniew Brzezinski: Velká šachovnice; Alexandr G. Dugin: Základy geopolitiky