Geopolitické hrátky - Krejčí, Oskar, 1948-
Autor představuje knihu amerického politologa Zbigniewa Brzezinského: Velká šachovnice : americká nadřazenost a její geostrategické imperativy a knihu ruského politologa Alexandra G. Dugina : Základy geopolitiky : geopolitická budoucnost Ruska.