Geopolitické determinanty iráckého problému
Autor se zabývá problémem politiky Iráku a diktatury Saddáma Hussajna. Diktatura vyvolává znepokojení sousedních států a S. Hussajn je obviňován z podpory mezinárodního terorismu.