Francouzské jaderné testy - Eichler, Jan, 1952- (1995)
Autor naznačuje některé souvislosti rozhodnutí obnovit jaderné pokusy francouzského prezidenta J. Chiraka.
Keywords: politika -- Francie; testování jaderných zbraní; politics -- France; nuclear weapons testing