Francie vstoupila do předvolební kampaně - Eichler, Jan, 1952-
Autor se věnuje politické situaci ve Francii v době, kdy začala kampaň prezidentských voleb. Hlavními problémy francouzské politiky jsou zločinnost, zpomalení ekonomického růstu a armáda. V článku jsou také stručně nastíněny strategie obou hlavních kandidátů.