Francie po předčasných volbách : výsledkem nudné kampaně evropské překvapení - Černý, Adam, 1950-2024
Článek se zabývá vyhlášením předčasných parlamentních voleb ve Francii, překvapivým vítězstvím levice a ohlasem volebních výsledků v bruselském ústředí Evropské unie.