Francie po Kosovu - Eichler, Jan, 1952-
Článek představuje dokument, na kterém se shodli poslanci levicových i pravicových stran jako na návrhu, jak by měla francouzská vláda postupovat, aby dosáhla změn ve strategii NATO a v jeho vnitřním fungování.